logo Plesové šaty, které dceři padly jako ulité - MódníPrůvodce.cz

Móda, oblečení, doplňky a nakupování...

Plesové šaty Jovani 68670

Plesové šaty, které dceři padly jako ulité

Autor: | 23.10.2019

Vybrat skutečně krásné, a přitom pohodlné plesové šaty, není zrovna dvakrát jednoduché. Své o tom vím i já, když jsem vybírala plesové šaty pro dceru a také pro sebe, jelikož nás čekal náš první maturitní ples v životě. Chtěla jsem samozřejmě jakožto matka, svou dceru, co možná nejlépe reprezentovat a ona sama také nechtěla výběr svých šatů nikterak podcenit. Tudíž jsme si daly skutečně záležet a musí uznat, že se nám naše úsilí vyplatilo. Obě jsme si ve finále pořídily dokonale padnoucí šaty značky Jovani, které jdou vstříc nejnovějším módním trendům.

Plesové šaty se nevyplatí podceňovat

Prodej plesových šatů, je skutečně velmi rozmanitý. Na výběr jsou plesové šaty, které někdy odhalují až příliš mnoho a jiné zase zbytečně zakrývají to, co by mělo být světu na odiv. Na maturitní ples mé dcery, jsem samozřejmě musela vybírat střídmé šaty nejen pro ni, nýbrž i pro sebe, ač si ráda potrpím na někdy i dosti výstřední módní kousky. Ovšem, jak již jednou zaznělo, výběr plesových šatů nelze podcenit, a tudíž se domnívám, že se nám naše píle dosti vyplatila a na plese jsme obě dvě zazářily. 

Závistivé pohledy na sebe nenechaly dlouho čekat

Dcera zřejmě tušila, že se valná většina jejích spolužaček svěří do rukou půjčoven plesových šatů ve svém okolí a že nejspíše každá druhá bude mít minimálně stejnou barvu plesových šatů. Tohoto faux pas se ovšem dcera chtěla vyvarovat, a tak si své plesové šaty vybrala naprosto dle svých nejtajnějších představ a šaty jí skutečně velmi slušely. Závistivé pohledy jejích spolužaček, a dokonce i kantorek, na sebe nenechaly skutečně dlouho čekat. 

Já své plesové šaty ve skříni dlouho nenechám

Plesové šaty, které jsem si pořídila na maturitní ples mé dcery já, byly rovněž naprosto skvostné. Při jejich výběru jsem kladla důraz také na to, abych je mohla brát do společnosti častěji a aby mi nevisely jen ve skříni. Díky tomu, že naprosto dokonale splňují veškerá má kritéria, zanedlouho je znovu budu oblékat, a to na firemní raut mého muže.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup
Kategorie: Oblečení, Inzerce