logo Trendy jaro / léto 2013 - MódníPrůvodce.cz

Móda, oblečení, doplňky a nakupování...

Trendy jaro / léto 2013

Autor: | 8.3.2013

Nedávné sluníčko na obloze nám dává jasně najevo, že se blíží jarní počasí. S ním samozřejmě přicházejí i nové trendy v oblékání jak mužů tak žen. Pojďme se společně podívat, co se bude nosit na jaře a v létě roku 2013.

Jaro 2013

Typické jarní počasí láká k dlouhým procházkám. Ovšem na žabky ani pantofle to zejména ještě začátkem jara není. Proto je třeba sáhnout po pohodlnějším obutí. Kotníkové boty jsou stylové botky, které můžete nosit k různým druhům oblečení. V současnosti se jedná o trend, který je na vzestupu. Libují si v něm především mladí lidé, kteří tím chtějí vyjádřit svůj osobitý styl.

Kotníkové boty nejsou jen o stylu, ale také o komfortnosti. Ty zajistí přední firmy, vyrábějící tenisky všeho druhu. Patří mezi ně Nike, Adidas a Reebok.

Kotníkové boty je možné sehnat v celé řadě různých provedení. Liší se zejména pestrostí barev, šitím ale také třeba tkaničkami.

Léto 2013

Nejčastějším letním trendem jsou plavky 2013. Je to jednoduché, protože většinu volného letního času tráví většina z nás u vody či sportem. Letošní trendy hovoří znovu miniaturních plavkách, tedy čím více ukážete tím více budete in.

Stále větší popularitu ale získávají také moderní jednodílné plavky, které i přes zakrytí některých partií břicha dokáží být neuvěřitelně sexy. Ostatně přesvědčit se o tom lze vyzkoušením v některém specializovaném obchodě nebo si třeba jen projeďte fotky celebrit.

Bikiny jsou stále jedničkou na pozici dámských plavek, stejně jako u pánů tzv. šortkové plavky, které vystřídali klasické slipové plavky. I ty je dnes možné na plážích po celém světě vídat, ale zejména u lidé středního a staršího věku, kteří byli tyto plavky zvyklí nosívat po celý život.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup
Kategorie: Boty, Ostatní, Plavky, Trendy