logo Podkolenky jsou sexy a trendy - MódníPrůvodce.cz

Móda, oblečení, doplňky a nakupování...

Podkolenky jsou sexy a trendy

Autor: | 26.5.2014

Každá z nás hledá různé módní doplňky, které by oživily náš outfit a odlišily nás od ostatních. Právě v tomto článku si představíme jednu z možností, jak na to.

Podkolenky jsou cool

Podkolenky jsou rozhodně in. Zejména letos se doslova stávají velkým módním hitem. A nemáme teď na mysli podkolenky, které si vězmete pod oteplovačky na lyžování. Bavíme se o podkolenkách, které jsou výrazným doplňkem ke krátké sukni nebo šortkám. Zajímavé jsou i u krátkých letních nebo jarních šatů. Alternativám se meze prostě nekladou.

Z toho samozřejmě vyplývá, že tyto podkolenky můžete nosit na jaře, v létě i na podzim. Podkolenky se nejvíce hodí na nějakou akci s kamarádkami, na diskotéku nebo na rande. Skvělé využití mají i při sportovních aktivitách. Například pokud půjdete na kolečkové brusle, tak máte jistotu, že se za vámi každý kluk ohlédne.

Podkolenky pro hubené i oplácanější

výjimečnáDalší výhodou podkolenek je to, že je můžou nosit dívky a ženy jakékoliv postavy. Sluší hubeným, malým, vysokým i oplácanějším. Navíc pokud potřebujete zakrýt jinou část vašeho těla, se kterou nejste příliš spokojené, tak podkolenky odpoutají pozornost.

Podkolenky dávají svobodu

Dalším výrazným plusem podkolenek je svboda v jejich barvách. Barevné kombinace jsou různorodé a můžete si vybírat podle nálady a vkusu. Hitem jsou pestrobarevné podkolenky, kdy jedna barva v kroužku střídá druhou. Ovšem obléci si můžete i jednobarevné nebo pouze s vrchním proužkem. Navíc vám podkolenky dodají pocit volnosti a částečně také rebelství.

Partner bude z podkolenek paf

A na úplný závěr vám můžeme slíbit, že partner z vás bude zcela paf. Podkolenky totiž evokují podvazkové pásy, které muži milují. Navíc je pro muže vzrušující představa, jak si podkolenky svlékáte a jak vám s tím pomáhají. No co vám máme povídat. S podkolenkami nemůžete udělat chybu!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup
Kategorie: Ostatní, Trendy