logo I selfie tyč s tlačítkem nebo magnetický držák do auta může být pěkným designovým doplňkem - MódníPrůvodce.cz

Móda, oblečení, doplňky a nakupování...

I selfie tyč s tlačítkem nebo magnetický držák do auta může být pěkným designovým doplňkem

Autor: | 30.8.2016

Mobilní telefony jsou nedílnou součástí našich životů. Používáme je každý den při práci, zábavě a při komunikaci s přáteli. Zařízení, která si bereme na výlety, ke sportování nebo do automobilu. A právě tam vyvstává otázka, kam s mobilním telefonem?

Ideálně jej umístit do části, kde jej budete mít na očích a zároveň vám nahradí kvalitní a přesnou navigaci. To však vyžaduje určitý doplněk, s pomocí něhož spojíte mobil s palubní deskou automobilu. Hledáte-li rychlost, jednoduchost a pevnost, je tu držák na mobilní telefon do auta ve formě magnetického prvku. Ten umožňuje velice snadné připevnění a odejmutí telefonu.

Univerzální magnetický držák na mobil do auta

Selfie tyč pro chvíle nekonečné zábavy

Mobilní telefon bezpochyby nemusíte upotřebit pouze při práci a v automobilu. Chytrý telefon, to je především zábava, jíž je třeba užívat si plnými doušky. V tomto směru je pravděpodobně nejvyhledávanější fotoaparát. Jak ale udělat obrázek sama sebe se svými přáteli? Na to existuje poměrně triviální odpověď.

Nápomocna vám bude selfie tyč s tlačítkem za bezkonkurenční cenu. Produkt určený jak pro telefon s operačním systémem Android, tak pro samotný iPhone.

Originální, jednoduché a dosti skladné zařízení, které vytáhnete z kapsy, roztáhnete, umístíte mobil a můžete se fotit s neodolatelnými scenériemi v zádech.

Selfie tyč s tlačítkem pro mobilní telefon

Kde zakoupit originální mobilní příslušenství?

Pakliže se zajímáte o kvalitní a propracovaný držák či selfie tyč, bude vám nápomocen JistýKup.cz. E-shop, jež přináší spojení funkčnosti s originální estetickou stránkou. Ať už se vaší volbou stane magnetický držák na mobilní telefon do auta nebo selfie tyč, ve všech případech budete nadmíru spokojeni. Můžete také zakoupit další příslušenství jako je například bezdrátová nabíječka na mobil a mnoho dalšího.

Využijte širokých skladových zásob a okamžitého odeslání zboží. To jsou neodolatelné bonusy, s nimiž ušetříte a vše obdržíte během velice krátkého času.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup